Assistent Manager (automotive)


Voor een garagebedrijf gevestigd in Hengelo zijn wij op zoek naar een gedreven

ASSISTENT MANAGER

 Onze opdrachtgever is een fullservice garagebedrijf (onafhankelijke merk specialist voor zowel personenwagens als bedrijfswagens) met een moderne werkplaats en een kleine showroom. Binnen deze professionele organisatie ga jij de rol vervullen van hét centrale aanspreekpunt voor de klanten en de medewerkers. Daarnaast ben jij als tweede man mede verantwoordelijk voor alle service activiteiten en het bedrijfsresultaat van de onderneming. De cultuur is te omschrijven als direct met een platte structuur, de directie staat altijd open voor nieuwe ideeën en verbeteringen; de mening van iedere medewerker telt.

In deze functie ben jij de schakel tussen de klant, het magazijn, de receptie en de werkplaats. Je zorgt in overleg met de werkplaatschef voor de planning en administratief en communicatief sta je sterk in je schoenen. Jij adviseert (1e lijn) op een klantvriendelijke manier de klanten over uit te voeren reparaties en onderhoudsvragen. Je bent naast het aanspreekpunt tevens verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met de klanten en hierbij heb je oog voor het commerciële belang van het bedrijf. Jij zorgt ervoor dat elke klant gastvrij en professioneel te woord wordt gestaan, geholpen wordt en uiteindelijk tevreden het bedrijf verlaat. Omstandigheden kunnen soms omschreven worden als hectisch en daarom ben je in staat om snel te schakelen, ben je in staat om prioriteiten te stellen en sta je communicatief sterk in je schoenen. Het stellen van realistische doelen en het enthousiasmeren en motiveren van collega’s om samen deze doelen te behalen vind jij een uitdaging. Nadat je wegwijs bent gemaakt ben je in staat om geheel zelfstandig taken en werkzaamheden uit te voeren. Naast het uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden is onze opdrachtgever tevens op zoek naar iemand die het leuk vindt om marketing gerelateerde werkzaamheden voor zijn rekening te nemen. Kennis van de nieuwe media is daarom zeer gewenst.

Wat zoekt onze opdrachtgever?

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • Bovenmatige kennis en interesse in de automotive
  • Minimaal drie tot vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie is vereist
  • Kennis van de nieuwe media is een pré!
  • Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal uitstekend in woord en op schrift
  • Je bent leergierig en je vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen
  • Je bent flexibel en fulltime beschikbaar; werktijden variëren tussen 07.30 – 18.30 uur (niet in het weekend)
  • Je bent in het bezit van een bovenmatig groot verantwoordelijkheidsgevoel, hebt oog voor klanttevredenheid maar bovenal een hands on mentaliteit
  • Er wordt van je verwacht dat je beschikt over een pro actief signalerend vermogen, het voorstellen van verbeteringen wordt dan ook zeer op prijs gesteld

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?

Inspirerend samenwerken binnen een jong en dynamisch team. Een prima arbeidsvoorwaardenpakket vindt onze opdrachtgever niet meer dan vanzelfsprekend.

Geïnteresseerd? Wij gaan graag het gesprek met je aan! Mail je CV en motivatie naar info@straidahead.nl