Autotechnicus


Voor een garagebedrijf gevestigd in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren

AUTOTECHNICUS

Volkswagen, Audi, Seat, Skoda

Onze opdrachtgever is een fullservice garagebedrijf (onafhankelijke merk specialist) met een moderne werkplaats. Binnen deze organisatie ga jij als autotechnicus aan de slag. De cultuur is te omschrijven als direct met een platte structuur, de directie staat altijd open voor nieuwe ideeën en verbeteringen; de mening van iedere medewerker telt. Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht team. Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken en het op professionele wijze adviseren van de klant daagt jou uit. Naast oog voor de techniek heb je dus ook oog voor de klant en het benutten verkoopkansen.

Je bent in staat om zelfstandig alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan personenauto’s te verrichten, bij voorkeur ook het stellen van diagnose bij storingen.

Het is belangrijk dat je jezelf verder wilt ontwikkelen. Jouw vakmanschap, enthousiasme en interesse in de autotechniek bepalen mede de mate waarin je complexere werkzaamheden uitvoert. Omstandigheden kunnen soms omschreven worden als hectisch en daarom ben je in staat om snel te schakelen en sta je communicatief sterk in je schoenen.

Wat zoekt onze opdrachtgever?

  • Afgeronde opleiding Autotechnicus (1e of 2e)
  • Aanvullende opleiding APK keurmeester is een pré
  • Aantoonbare werkervaring opgedaan met de merken Audi, Volkwagens, Seat, Skoda
  • Bovenmatige kennis en interesse in de automotive, electonische systemen zie jij als een uitdaging
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en op schrift
  • Je bent leergierig en je vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen
  • Je bent flexibel en fulltime beschikbaar; volgens rooster werken alle medewerkers bij onze opdrachtgever 1 avond per week tot 20.00 uur (niet in het weekend)
  • Je bent in het bezit van een bovenmatig groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt oog voor klanttevredenheid
  • Er wordt van je verwacht dat je beschikt over een pro actief signalerend vermogen, het voorstellen van verbeteringen wordt dan ook zeer op prijs gesteld

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?

Inspirerend samenwerken, opleidingsmogelijkheden en een prima arbeidsvoorwaardenpakket vindt onze opdrachtgever niet meer dan vanzelfsprekend.

Geïnteresseerd? Mail je CV en motivatie naar info@straidahead.nl. Wij gaan graag het gesprek met je aan!