BACKEND DEVELOPER


Voor een technisch handelsbedrijf gespecialiseerd in GPS-techniek en precisielandbouw in Midden Nederland zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een

BACKEND DEVELOPER

Sinds de oprichting is deze opdrachtgever uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf in de precisie landbouw met naamsbekendheid in de West-Europese landbouwsector. Zij bieden hun klanten een totaalpakket van kwalitatief hoogwaardige oplossingen rondom precisielandbouw. Doordat deze klanten vaak onder druk van weersinvloeden en seizoenen werken, hebben we te maken met een uitdagende en dynamische omgeving. Dit vraagt van de medewerkers een flexibele, praktische en resultaatgerichte instelling. Binnen deze organisatie heerst een no-nonsense cultuur. In drukke tijden zetten ze met z’n allen de schouders eronder om het werk gedaan te krijgen en zorgen ze gezamenlijk dat de klanten tevreden zijn. Er werken ongeveer 60 medewerkers, afkomstig uit Nederland (De Meern), België (Sint Truiden) en Duitsland (Lippetal-Herzfeld). Veel van de medewerkers hebben een agrarische en/of technische achtergrond, maar iedereen heeft zijn eigen specialisme en gezamenlijk vullen zij elkaar aan.

Het R&D team is een klein team met enthousiaste ingenieurs met variërende ervaring van 5 tot 30 jaar in de software industrie. De R&D ontwikkelingen bestaat uit een breed spectrum van projecten, variërend van het ontwikkelen van embedded stalenconstructies tot cloud services voor grote datavolumes. Om het team te versterken zoeken wij een fulltime (40 uur) Backend Developer. Samen met je collega’s brainstorm je over onderwerpen zoals architectuurontwerp en best practices op het gebied van software-engineering. Je werkt weliswaar met een team, maar je krijgt de vrijheid om de functie onafhankelijk uit te voeren. Onze ideale kandidaat helpt mee met andere projecten zoals embedded development (C/C++, Linux).

Functie eisen:

  • Een ingenieursdiploma in informatica of een verwant gebied is een must
  • Minimaal vier jaar ervaring in backend ontwikkeling met tools zoals REST in C#, python of vergelijkbare taal mag niet ontbreken
  • Kennis en inzicht om moderne database schema’s te ontwerpen Is je niet vreemd.
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse- en de Engelse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met GIS, met name met PostGIS
  • Basiskennis van front end ontwikkeling
  • Ervaring met software engineering tools en praktijken zoals Agile, testing frameworks, Jira en git
  • Linux C/C++ software ontwikkel ervaring

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?

De drie basisvoorwaarden van onze opdrachtgever zijn; het moet leuk, leerzaam en lonend zijn. Omdat werken een groot onderdeel van je leven is vinden zij het belangrijk dat ze plezier in het werk en met elkaar hebben. Ze investeren veel in opleiding en training van medewerkers, zodat iedereen zich blijft ontwikkelen. Tenslotte bieden ze een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en studiemogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Sollicitaties ontvangen wij graag per e-mail via info@straidahead.nl.of via Linkedin. Wij streven ernaar om sollicitaties binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling te nemen. Binnenkomende reacties worden door ons uitgebreid gescreend. Daarna volgt een telefonische intake en vervolgens een uitgebreide persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor in Nieuwegein. Tijdens deze kennismaking worden opleiding, werkervaring, kwaliteiten, competenties en persoonlijke wensen en ambities met de kandidaat doorgenomen. Verificatie van verstrekte informatie en diploma’s maken onderdeel uit van de procedure. Referenties zullen alleen worden benaderd met uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat. Een persoonlijk profiel analyse test (PPA) en een programmeeropdracht uitvoeren kan deel uitmaken van de procedure.