Developer .NET/C#

vacature

Voor onze opdrachtgever, een groeiend bedrijf gevestigd in Lopik, zijn wij op zoek naar een ervaren

Developer .NET/C#

De organisatie is marktleider in de Nederlandse RVS-tankbouw. Bij deze producent van roestvaststalen tanks en procesapparatuur voor de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie zijn de 75 medewerkers dé belangrijkste pijler van het succes.

Met een deskundig en enthousiast team adviseert, ontwikkelt en produceert de organisatie, vanuit een net nieuw in gebruik genomen kantoor, voor de Europese markt klant specifieke en hoogwaardige roestvaststalen tanks en procesequipment voor solid en liquid handling. De organisatie kenmerkt zich door een hoge mate van kwaliteit en professionaliteit. De werksfeer is collegiaal en informeel; grote orders en andere mijlpalen worden samen uitbundig gevierd … en dan gaan de handen vervolgens bij iedereen weer uit de mouwen.

In de functie van Developer.NET/C# ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en testen van een door de organisatie zelf ontwikkeld (3D) softwarepakket en andere bedrijfsspecifieke software applicaties. Met een klein team ontwikkelaars wordt een softwarepakket gebouwd om tanks (3D) te ontwerpen welke direct intern in gebruik genomen wordt. Dit maakt deze organisatie dan ook zeer uniek voor een .NET / C# ontwikkelaar, want jij zit letterlijk bovenop de eindgebruiker. Jouw collega’s zijn tenslotte de klanten van jouw producten! Met deze tools worden tanks ontworpen en in productie genomen. Je ziet de uitkomsten letterlijk uit het raam van je kantoor de fabriek uit komen.

Hoe ziet een dag van een .NET / C# ontwikkelaar eruit? Jouw dag bestaat niet alleen uit het programmeren van de tank software, maar je bent ook het aanspreekpunt voor gebruikers en technische specialisten. Jij bent verantwoordelijk om vragen in goede banen te leiden met als doel werkende en stabiele software te kunnen (blijven) leveren.

Onze opdrachtgever verwacht dat jij als .NET / C# ontwikkelaar proactief meedenkt bij het programmeren en het zoeken van oplossingen. Hierbij krijg je een hoge mate van vrijheid, waardoor er veel ruimte is voor eigen input, maar er wordt ook (veel) kennis en zelfstandigheid van jou verwacht. Jij bent de ontwikkelaar die weet hoe je zelf issues moet oppakken, maar schroomt ook niet om deze uit te besteden bij een externe partij.

Je collega’s van de IT afdeling hebben elk hun eigen specialisme, waarbij sleutelwoorden vakkundig, analytisch en innovatief zijn. Op deze manier wordt de IT doorontwikkeld binnen de organisatie.

Wat zoekt onze opdrachtgever?
• Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
• Bovenmatige kennis en interesse in de techniek en nieuwe ontwikkelingen
• Minimaal vijf jaar relevante werkervaring opgedaan met .NET/C#
• Een echte teamplayer met een stevige persoonlijkheid en uitstekende communicatieve vaardigheden
• Resultaat- en servicegericht, analytisch en praktisch ingesteld
• Je bent leergierig, vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen
• Een voortrekkersrol past jou goed

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?

Inspirerend samenwerken, voortdurende talentontwikkeling en een prima arbeidsvoorwaardenpakket vindt onze opdrachtgever niet meer dan vanzelfsprekend.

Geïnteresseerd?
Stuur een e-mail naar info@straidahead.nl met je CV en een motivatie, wij gaan graag het gesprek met je aan!