ERVAREN AUTOTECHNICI REGIO AMSTERDAM


Voor onze opdrachtgevers, een fullservice garagebedrijf gevestigd in Amsterdam, zijn wij op zoek naar ervaren

ERVAREN AUTOMONTEUR

Als ervaren autotechnicus voer je onderhoudswerkzaamheden, allerhande reparaties en APK keuringen uit. Bij voorkeur ben je al in staat om diagnose aan storingen (mechanisch en elektrisch) te stelen en repareer je deze.

De merken waar je aan werkt zijn met name Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, maar je vindt het geen probleem om ook aan andere automerken te sleutelen.

Je werkt volgens richtlijnen en werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als de fabrikanten. Je zorgt voor optimale productiviteit en ondersteunt je collega technici en je werkt nauw samen met de service adviseurs.

Je bent een echte doorzetter en een klantgerichte inzet is een must Je hebt een bijzondere belangstelling voor autotechniek en voor de moderne ontwikkelingen zoals de elektrische en zelfrijdende auto.

Je voelt je thuis in een technische omgeving waarin de techniek, klanten en samenwerking met collega’s continu om aandacht vragen. Je werkhouding is te omschrijven als geordend, gestructureerd en efficiënt. Je bent flexibel, klantgericht en gedreven om je werk goed en vakkundig af te maken. Je kent je taken en voelt je daar verantwoordelijk voor. Binnen het team zorgen jij en je collega’s voor een vlekkeloze dienstverlening die de klantverwachting overtreft.

Functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding tot automonteur en minimaal 3 jaar werkervaring
  • Gediplomeerd als APK-keurmeester is een pré maar geen must
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Geen 8 tot 5 mentaliteit
  • Doorzettingsvermogen en loyaal
  • Flexibel en een echte teamplayer
  • Ervaring met en kennis van de huidige auto elektronica en diagnose apparatuur
  • Rijbewijs B

Wat biedt onze opdrachtgever:

Inspirerend samenwerken en een prima arbeidsvoorwaardenpakket vindt onze opdrachtgever niet meer dan vanzelfsprekend. Geïnteresseerd? Wij gaan graag het gesprek met je aan!

StraidAhead B.V. werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Sinds 2003 bemiddelen wij kandidaten vanaf MBO+/HBO niveau voor management, commerciële, technische, financiële, marketing, communicatie, ICT en ondersteunende functies. Tijdens onze wervingsprocedures conformeren wij ons aan de NVP sollicitatie code; dé gedragscode voor werving & selectie en de norm voor een transparante en eerlijke procedure. Deze code is te downloaden via onze website. Sollicitaties ontvangen wij graag bij voorkeur via Linkedin. Wij streven ernaar om alle sollicitaties binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling te nemen. Alleen passende en goed voorbereide kandidaten, die matchen met het wervingsprofiel, worden door ons aangeboden bij de opdrachtgever zodat er een win-win situatie ontstaat voor alle partijen. Binnenkomende reacties worden door ons uitgebreid gescreend. Daarna volgt een telefonische intake en vervolgens een uitgebreide kennismaking  (via FaceTime, Skype of een persoonlijk interview). Tijdens deze kennismaking worden opleiding, werkervaring, kwaliteiten, competenties en persoonlijke wensen en ambities met de kandidaat doorgenomen. Verificatie van verstrekte informatie en diploma’s maken onderdeel uit van de procedure. Referenties zullen alleen worden benaderd met uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat.