INSPECTEUR / ADVISEUR BOUWKUNDE


Onze opdrachtgever is een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement op het gebied van bouwkundige, civiele, werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Wij zijn voor hen op zoek naar een:

INSPECTEUR/ADVISEUR BOUWKUNDE

Je werkt in gevarieerde inspectie- en adviesprojecten. Dit zorgt voor een afwisselende baan: inspecties op de meest uiteenlopende locaties buiten, afgewisseld met werkvoorbereiding en rapportage op kantoor. Onze opdrachtgever is werkzaam in zowel de woning- als de utiliteitsbouw.

Klanten zijn particulieren, vereniging van eigenaren, woningbouwcorporaties, architecten en aannemers.  De onderzoeksvraagstukken kennen een grote variatie van brandschade tot constructieve veiligheid van uitkragende vloeren, bouwfysische problemen zowel als materiaalkundig onderzoek. De opdrachtgever schakelt hierbij regelmatig collega’s van andere disciplines in zoals ons Laboratorium en de afdeling Constructief. De samenstelling van projectteams varieert sterk, afhankelijk van de projectinhoud, de diepgang van werk en de benodigde vakdisciplines.

Je treedt regel­matig in contact met de klant, zowel in de projectvoorbereiding als tijdens de presentatie van projectresul­taten. Op jouw afdeling tref je ongeveer 10 collega’s met dezelfde passie. Maar met de platte en open organisatiestructuur kun je ook aan andere onderdelen je bijdrage leveren en daar kennis opdoen.

Functie-eisen:

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in de techniek
 • Je hebt een goed analytisch vermogen: bij geconstateerde gebreken kun je oorzaak, gevolg en maatregel goed omschrijven en rapporteren
 • Je kunt vakkennis toepassen in praktijksituaties:
  • op inspectie (technisch inhoudelijk)
  • tijdens analyse en rapportage (adviesvaardigheden)
  • in gesprek met de opdrachtgever (interactie en samenwerking)
 • Je bent een teamspeler met een groot eigen verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent sociaal en open in de communicatie met collega’s en klanten
 • Je wilt samen met de organisatie beter worden. Het geven en ontvangen van feedback is je niet vreemd
 • Je ziet verbeterkansen in processen en weet deze praktisch toe te passen

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?
Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. Een auto, mobiele telefoon en laptop behoren tot de mogelijkheden evenals collectieve regelingen en een studieregeling. Daarnaast bieden zij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Zin om bij onze opdrachtgever aan de slag te gaan? Laat het ons weten!