INSPECTEUR / ADVISEUR


Onze opdrachtgever is een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement op het gebied van bouwkundige, civiele, werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Vanwege groei zijn wij voor hen op zoek naar een

INSPECTEUR/ADVISEUR

Ben jij een bevlogen civiel techneut met een brede interesse in verschillende constructies? Ben jij graag afwisselend op kantoor én buiten op inspectie bij de meest uiteenlopende objecten te vinden? Ben jij een teamspeler die bijdraagt aan een efficiënt proces in projecten? Zie jij kansen om binnen bestaande processen te innoveren en weet je dit in de praktijk toe te passen?

De afdeling Inspectie is op zoek naar mensen met een bevlogenheid voor techniek. Je werkt in gevarieerde inspectie- en adviesprojecten. Dit zorgt voor een afwisselende baan: inspecties op de meest uiteenlopende locaties binnen, afgewisseld met werkvoorbereiding en rapportage op kantoor. Je treedt regelmatig in contact met de klant, zowel in de projectvoorbereiding als tijdens de presentatie van projectresultaten. Op jouw afdeling tref je ongeveer 40 collega’s met dezelfde passie. Maar met de platte organisatiestructuur kun je ook aan andere onderdelen je bijdrage leveren en daar kennis opdoen.

Functie eisen:

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in de techniek
 • Je hebt een goed analytisch vermogen: bij geconstateerde gebreken kun je oorzaak, gevolg en maatregel goed omschrijven en rapporteren
 • Je kunt vakkennis toepassen in praktijksituaties:
  • Op inspectie (technisch inhoudelijk)
  • Tijdens analyse en rapportage (adviesvaardigheden)
  • In gesprek met de opdrachtgever (interactie en samenwerking)
 • Je bent een teamspeler met een groot eigen verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent sociaal en open in de communicatie met collega’s en klanten
 • Je wilt samen met de organisatie beter worden. Het geven en ontvangen van feedback is je niet vreemd
 • Je ziet verbeterkansen in processen en weet deze praktisch toe te passen

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?

Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden in een organisatie die de afgelopen jaren sterk is gegroeid en uitdagende projecten uitvoert voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers. StraidAhead B.V. werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Sinds 2003 bemiddelen wij kandidaten vanaf MBO+/HBO niveau voor management, commerciële, technische, financiële, marketing, communicatie, ICT en ondersteunende functies. Tijdens onze wervingsprocedures conformeren wij ons aan de NVP sollicitatie code; dé gedragscode voor werving & selectie en de norm voor een transparante en eerlijke procedure. Deze code is te downloaden via onze website. Sollicitaties ontvangen wij graag bij voorkeur via Linkedin. Wij streven ernaar om alle sollicitaties binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling te nemen. Alleen passende en goed voorbereide kandidaten, die matchen met het wervingsprofiel, worden door ons aangeboden bij de opdrachtgever zodat er een win-win situatie ontstaat voor alle partijen. Binnenkomende reacties worden door ons uitgebreid gescreend. Daarna volgt een telefonische intake en vervolgens een uitgebreide kennismaking (via FaceTime, Skype of een persoonlijk interview). Tijdens deze kennismaking worden opleiding, werkervaring, kwaliteiten, competenties en persoonlijke wensen en ambities met de kandidaat doorgenomen. Verificatie van verstrekte informatie en diploma’s maken onderdeel uit van de procedure. Referenties zullen alleen worden benaderd met uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat.