PROJECTCOÖRDINATOR / MEDEWERKER BINNENDIENST


Onze opdrachtgever is een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement op het gebied van bouwkundige, civiele, werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Vanwege groei zijn wij voor hen op zoek naar een

PROJECTCOÖRDINATOR/MEDEWERKER BINNENDIENST

Als projectcoördinator/medewerker binnendienst ben je onderdeel van de afdeling Projectmanagement en verantwoordelijk voor de ondersteuning van de accountmanagers bij hun dagelijkse taken. Daarnaast verricht je ook lichte recruitmentwerkzaamheden.
Wij zijn op zoek naar een echte ‘aanpakker’ die gewend is om zelfstandig te werken en te schakelen en het team komt versterken. Je werk zal afwisselend zijn maar veelal op administratief gebied. Daarnaast zul je nieuwe kandidaten gaan werven voor bouwprojecten. Je gaat kandidaten screenen, bijvoorbeeld contact opnemen met referenties of diploma’s controleren.

Wat ga je precies doen?

Zelfstandig doorlopen van een offertetraject, opdrachten administratief verwerken, bijhouden van de projectdossiers, het bewaken van het administratieve projectproces, afstemming met de administratie over facturatie projecten, incidenteel secretariële taken verrichten, bijvoorbeeld het plannen van afspraken en notuleren van werkoverleg, werving/recruitment van nieuwe kandidaten, nabellen van lead, contact onderhouden met de klant.

Functie eisen?

Afgeronde HBO opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Affiniteit met de techniek is een pré
Resultaatgericht, accuraat en een pro-actieve werkhouding
Organisatorisch sterk en vooral stressbestendig

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?

Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden in een organisatie die de afgelopen jaren sterk is gegroeid en uitdagende projecten uitvoert voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers. StraidAhead B.V. werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Sinds 2003 bemiddelen wij kandidaten vanaf MBO+/HBO niveau voor management, commerciële, technische, financiële, marketing, communicatie, ICT en ondersteunende functies. Tijdens onze wervingsprocedures conformeren wij ons aan de NVP sollicitatie code; dé gedragscode voor werving & selectie en de norm voor een transparante en eerlijke procedure. Deze code is te downloaden via onze website. Sollicitaties ontvangen wij graag bij voorkeur via Linkedin. Wij streven ernaar om alle sollicitaties binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling te nemen. Alleen passende en goed voorbereide kandidaten, die matchen met het wervingsprofiel, worden door ons aangeboden bij de opdrachtgever zodat er een win-win situatie ontstaat voor alle partijen. Binnenkomende reacties worden door ons uitgebreid gescreend. Daarna volgt een telefonische intake en vervolgens een uitgebreide kennismaking (via FaceTime, Skype of een persoonlijk interview). Tijdens deze kennismaking worden opleiding, werkervaring, kwaliteiten, competenties en persoonlijke wensen en ambities met de kandidaat doorgenomen. Verificatie van verstrekte informatie en diploma’s maken onderdeel uit van de procedure. Referenties zullen alleen worden benaderd met uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat.