PROJECTLEIDER CIVIELE TECHNIEK


Onze opdrachtgever is een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement op het gebied van bouwkundige, civiele, werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Wij zijn voor hen op zoek naar een:

PROJECTLEIDER CIVIELE TECHNIEK

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van totale engineeringprojecten, inclusief het schrijven van het bestek en de totstandkoming van het ontwerp en/of contract. Bovendien ben je gesprekspartner en adviseur van de klanten en begeleid je ook aanbestedingen en adviseer je in de uitvoering.
Specifiek zoeken we iemand met HBO werk- en denkniveau en minstens 5 jaar ervaring in de voorbereiding van projecten van initiatieffase tot en met aanbesteding voor publieke opdrachtgevers in de rol van projectleider. Ervaring met het zelfstandig schrijven van raw-bestekken en/of UAVgc-contracten is een pré.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de onder jou vallende projecten; je stelt offertes op, verzorgt de planning, kwaliteitscontrole van bestekken, begeleid je aanbestedingstrajecten, voor je overleg inzake de voortgang met projectmedewerkers maar ook opdrachtgevers. Resumerend, jij bent eindverantwoordelijk voor het project vanaf offerte tot en met oplevering.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur richting civiele techniek of gelijkwaardig). Je bent enthousiast over je vakgebied en hebt in de afgelopen jaren ervaring opgedaan met het voorbereiden en begeleiden van projecten. Je bent een teamspeler, die niet te bescheiden is om naar voren te stappen en de organisatie te vertegenwoordigen bij de klant. Je draait je hand er niet voor om in te springen wanneer het werk daarom vraagt en zelfstandig een bestek te schrijven. Verder ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in het vakgebied en gedreven om de vraag van de klant op een effectieve manier te vertalen naar een bestek of contract. Daarbij ga je veranderingen niet uit de weg, maar ga je actief op zoek naar wat actueel is en past bij de vraag van de klant en de markt.

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?
Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. Een auto, mobiele telefoon en laptop behoren tot de mogelijkheden evenals collectieve regelingen, een studieregeling cetera. Daarnaast bieden zij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Dat alles in een organisatie die de afgelopen jaren sterk is gegroeid en uitdagende projecten uitvoert voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers.

Zin om bij onze opdrachtgever aan de slag te gaan?

Laat het ons weten en stuur naast je CV een motivatie naar info@straidahead.nl! Als wij de “fit” zien dan gaan we graag het gesprek met je aan!