SENIOR PROJECTLEIDER ASSETMANAGEMENT


Onze opdrachtgever is een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement op het gebied van bouwkundige, civiele, werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Vanwege groei zijn wij voor hen op zoek naar een

SENIOR PROJECTLEIDER ASSETMANAGEMENT

Heb jij ervaring met advisering over bestaande infra­structuur? Ben jij een teamspeler die opdrachtgevers gericht kan adviseren over het assetmanagement en de risico’s in hun areaal? Kun jij de rol van projectmanager op het gebied van infrastructurele projecten vervullen? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over projecten. Binnen de organisatie functioneer je bij aanbestedingen zowel als tendermanager als projectmanager na de aanbe­steding. Hierbij ben je direct verantwoordelijk voor de aansturing van een team van inspecteurs en adviseurs.

Werken op de afdeling Onderhoudsanalyse
Je werkt in gevarieerde inspectie- en adviesprojecten samen met de inspecteurs en adviseurs (civiel/ elektro/werktuigbouwkundig). Je bent de verbindende, sturende factor in een project, tussen het projectteam en de opdrachtgever. De samenstelling van projectteams varieert sterk, afhankelijk van de projectinhoud, de diepgang van het werk en de benodigde vakdisciplines. Op jouw afdeling tref je onge­veer 40 collega’s met dezelfde passie.

In de tenderfase ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van de totale aanbie­ding. Je bent in staat om op een creatieve en projectmatige wijze invulling te geven aan de gevraagde EMVI- of BVP-criteria. Na een grondige analyse van de klantvraag, bepaal je samen met de overige betrokke­nen de strategie. Door de platte organisatie heb je als projectleider veel ruimte om innovaties toe te passen in je projecten. Na het binnenhalen van de opdracht ben je verantwoordelijk voor de verdere invulling van het contract en de EMVI-beloftes. Je bent dan verantwoordelijk voor kwaliteit, planning, budget, klantrelatie en techniek van  het project, gericht op advisering voor assetmanagement.

Functie eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring op een soortgelijke functie in de infrastructuur
  • Je hebt een goed analytisch vermogen en je hebt overtuigingskracht
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent een teamspeler met een groot eigen verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent sociaal en open in de communicatie met collega’s en klanten
  • Je wilt samen met de organisatie beter worden. Het geven en ontvangen van feedback is jou niet vreemd
  • Je ziet verbeterkansen in processen en weet deze praktisch toe te passen

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?

Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden in een organisatie die de afgelopen jaren sterk is gegroeid en uitdagende projecten uitvoert voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers. StraidAhead B.V. werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Sinds 2003 bemiddelen wij kandidaten vanaf MBO+/HBO niveau voor management, commerciële, technische, financiële, marketing, communicatie, ICT en ondersteunende functies. Tijdens onze wervingsprocedures conformeren wij ons aan de NVP sollicitatie code; dé gedragscode voor werving & selectie en de norm voor een transparante en eerlijke procedure. Deze code is te downloaden via onze website. Sollicitaties ontvangen wij bij voorkeur via Linkedin. Wij streven ernaar om alle sollicitaties binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling te nemen. Alleen passende en goed voorbereide kandidaten, die matchen met het wervingsprofiel, worden door ons aangeboden bij de opdrachtgever zodat er een win-win situatie ontstaat voor alle partijen. Binnenkomende reacties worden door ons uitgebreid gescreend. Daarna volgt een telefonische intake en vervolgens een uitgebreide kennismaking (via FaceTime, Skype of een persoonlijk interview). Tijdens deze kennismaking worden opleiding, werkervaring, kwaliteiten, competenties en persoonlijke wensen en ambities met de kandidaat doorgenomen. Verificatie van verstrekte informatie en diploma’s maken onderdeel uit van de procedure. Referenties zullen alleen worden benaderd met uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat.