System Engineer


Voor een dynamisch IT bedrijf gevestigd in Zoetermeer zijn wij, vanwege groei, met spoed op zoek naar

SYSTEM ENGINEERS

De organisatie is gespecialiseerd in het vinden en creëren van IT-oplossingen die het werk van de klanten veiliger, gemakkelijker en efficiënter maken.

De nieuwe talenten gaan het huidige team, bestaande uit  25 medewerkers, versterken.

Het kantoor van de onderneming is gevestigd in Zoetermeer, maar als IT-professional werk je voornamelijk op locatie bij de klant (veelal in de Randstad).

Als IT-professional houd je je bezig met het ontwerpen, vormgeven, inrichten, beheren en monitoren van werkplekken in de breedste zin van het woord. De aandachtsgebieden zijn verdeeld over drie pijlers:

Personal Workspace (IT-oplossingen waardoor mensen altijd en overal prettig kunnen werken),  Automation & Orchestration (de optimalisatie van IT-werkprocessen en infrastructuur), Identity & Acces Management (meer grip op veiligheid van en toegang tot data en persoonsgegevens).

Nadat je wegwijs bent gemaakt als nieuw talent, want je staat er binnen de onderneming nooit alleen voor, ben je in staat om geheel zelfstandig taken en werkzaamheden uit te voeren.

Wat zoekt onze opdrachtgever?

  • Aantoonbaar MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Bovenmatige kennis en interesse in de IT
  • Minimaal drie tot vijf jaar werkervaring binnen het IT-vakgebied is vereist, bij voorkeur opgedaan met beheeractiviteiten op serverniveau en application & desktop delivery, virtualization & cloud en system management
  • Aantoonbare up-to-date kennis is een must!
  • Je bent leergierig, vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen
  • Flexibel inzetbaar; je vindt het leuk om op locatie bij de klant te werken
  • Een bovenmatig groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor klanttevredenheid zijn een absoluut belangrijk als je bij dit bedrijf aan de slag wilt gaan
  • Er wordt van je verwacht dat je beschikt over een pro actief signalerend vermogen, het voorstellen van verbeteringen wordt dan ook zeer op prijs gesteld

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?

Inspirerend samenwerken, voortdurende talentontwikkeling en een genereus arbeidsvoorwaardenpakket vindt onze opdrachtgever niet meer dan vanzelfsprekend.

Zij bieden daarnaast een uitdaging met vrijheid en zelfstandigheid en je krijgt volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen met een vrij te besteden opleidingsbudget, persoonlijke coaching en inspirerende “techsessies” gericht op kennisdeling en ontwikkeling.

Geïnteresseerd? Wij gaan graag het gesprek met je aan! Stuur een e-mail met je motivatie en je CV in bijlage naar info@straidahead.nl