UITVOERDER GROENVOORZIENING


Voor een aannemingsbedrijf actief in de grond-weg- en waterbouw en sport-en cultuurtechniek, zoeken wij met spoed een

UITVOERDER GROENVOORZIENING

Als uitvoerder in de groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van projecten met oog voor veiligheid, correcte uitvoering en oplevering van werken, aansturing van personeel, zowel eigen als ingehuurd en onderaannemers. Daarnaast draag je zorg voor een correcte registratie, administratie en rapportage over de voortgang van de werken. Uiteraard draag je zorg voor de naleving van kwaliteits- en VGM- voorschriften.  In deze functie rapporteer je aan de Projectleider.

Het takenpakket:

  • Aansturen en coachen van uitvoerend personeel
  • Efficiënt uitvoeren van toegewezen projecten
  • Registreren, administreren en rapporteren van projectgegevens en het tijdig aanleveren hiervan
  • Zorgdragen voor de aanwezigheid van de benodigde materialen
  • Inkoop projectmaterialen
  • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers en leveranciers
  • Kwaliteitsbewaking
  • Toezicht op het naleven van veiligheids- en millieuvoorschriften
  • Deelnemen aan diverse vormen van overleg
  • Oplossen van problemen bij/tijdens werken

De functie-eisen:

Door opleiding en/of ervaring verkregen MBO-niveau. Bewezen vaardigheden op het vlak van leidinggeven. Bewezen conflictbeheersende en –oplossende vaardigheden. In bezit van rijbewijs B en E. In het bezit van veiligheidscertificaten als VOL VCA en Veilig Werken aan de Weg. Je bent computervaardig en je hebt ruime ervaring met o.a. de Microsoft programma’s Word en Excel. Je beschikt over een flexibele mentaliteit t.a.v. werktijden en mobiliteit.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie met een wisselend takenpakket, een goede werksfeer en ruime opleidingsmogelijkheden Je gaat werken bij een gecertificeerd bedrijf met prima arbeidsvoorwaarden, passend bij het niveau van de functie.

Sollicitatieprocedure:

Wij streven ernaar om alle sollicitaties binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling te nemen. Binnenkomende reacties worden door ons uitgebreid gescreend. Daarna volgt een telefonische intake en vervolgens een uitgebreide kennismaking  (via FaceTime, Skype of een persoonlijk interview). Tijdens deze kennismaking worden opleiding, werkervaring, kwaliteiten, competenties en persoonlijke wensen en ambities met de kandidaat doorgenomen. Verificatie van verstrekte informatie en diploma’s maken onderdeel uit van de procedure. Referenties zullen alleen worden benaderd met uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat.