Werkvoorbereider Civiele Techniek


Onze opdrachtgever is een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement op het gebied van bouwkundige, civiele, werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Vanwege groei zijn wij voor hen op zoek naar een enthousiaste

WERKVOORBEREIDER CIVIELE TECHNIEK

Je analyseert beschikbare informatie, maakt ontwerpen en werkt nauw samen met onze opdrachtgevers. Op basis van de klantvraag en de projectdoel­stel­lingen weet jij vanuit jouw inhoudelijke kennis en ervaring een afgewogen ontwerp te maken en samen met je projectteam verder uit te werken. Op het gebied van ontwerp weet jij de projectdoelstellingen te vertalen naar het uitwerkingsniveau en kan je projectrisico’s duidelijk aangeven. Dit zorgt voor een afwisselende baan met uiteenlopende projecten met een stevige basis vanuit de techniek, maar vooral ook waar jij als werkvoorbereider de mouwen kan opstropen om opdrachtgevers te ondersteunen.

Takenpakket:

Je hebt direct contact met de opdrachtgevers, je vertaalt projecteisen naar een ontwerp in AutoCad, je voert kwaliteitscontrole van producten uit en ondersteunt bij respectievelijk zelfstandige opstellen van contracten (RAW, UAVgc). Je draagt bij aan diverse werkpakketten binnen de projecten, zoals inkoop en aansturing van onderaannemers. Je stelt risicodossiers op en ondersteunt bij kostencalculaties.

Functie eisen:

  • HBO-opleiding Civiele Techniek en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Aantoonbare ervaring met het opstellen van ontwerpen in AutoCAD.
  • Ervaring met het opstellen van contracten en bestekken.
  • Ervaring met het opstellen van vraagspecificaties en werken met UAVgc-contracten is een pré.
  • Kennis van de toepassing van Systems Engineering.
  • Je hebt een goed analytisch vermogen en je hebt overtuigingskracht.
  • Je bent een teamspeler met een groot eigen verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent sociaal en open in de communicatie met collega’s en klanten.
  • Je wilt samen met de organisatie beter worden. Je bent sterk in het organiseren en het geven en ontvangen van feedback is jou niet vreemd.
  • Je ziet verbeterkansen en neemt initiatief om deze toe te passen.

Wat mag je van onze opdrachtgever verwachten?
Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden in een organisatie die de afgelopen jaren sterk is gegroeid en uitdagende projecten uitvoert voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers.

Interesse? mail je CV en motivatie naar info@straidahead.nl