De nieuwe realiteit, solliciteren wordt socialiteren!


De werkzekerheid van veel medewerkers staat in deze ‘onwerkelijke wereld’ enorm onder druk en een grootschalig baanverlies dreigt, met grote gevolgen voor de samenleving.

Is verlies van een baan onvermijdelijk dan is het juist nu belangrijker dan ooit om medewerkers goed voor te bereiden op wat hen te wachten staat in de huidige arbeidsmarkt.

Met onze sollicitatietraining zorgen we ervoor dat de medewerker klaar is voor een nieuwe baan. Een eerste indruk maak je maar één keer en een goede voorbereiding helpt om de juiste indruk achter te laten. De trainers van StraidAhead staan dicht bij de arbeidsmarkt en geven praktische tips en trucks mee.

Na het volgen van deze sollicitatietraining beschikt de deelnemer over de tools en het inzicht in het nieuwe solliciteren passend bij de huidige anderhalve meter samenleving!

Om deel te kunnen nemen aan onze sollicitatietraining is het belangrijk dat de cursist de Nederlandse taal beheerst, beschikt over een eigen laptop of tablet en computervaardig is.

Daarnaast heeft de cursist zelf het zoekprofiel al bepaald, met andere woorden hij of zij weet op welke vacatures de aanwezige werkervaring en opleidingen aansluiten. Onze training wordt in house door ons gefaciliteerd in Vianen. In kleine groepen waarbij we uiteraard de richtlijnen van het RIVM volgen.

Programma sollicitatietraining