Aanbevelingen


Graag willen wij onderstaande partijen bedanken voor het delen van hun positieve ervaringen. StraidAhead is altijd geïnteresseerd in feedback. Wilt u ook een aanbeveling kwijt over StraidAhead, één van onze trajecten, of wellicht wilt u gewoon met ons in contact komen om een traject te starten?

Aarzel dan niet! Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie op ons kantoor zodat we het één en ander kunnen bespreken. Of u nu een werkgever, werknemer of werkzoekende bent, StraidAhead helpt u graag de volgende stap te zetten met uw bedrijf, in uw loopbaan of zelfs om volledig opnieuw te beginnen. Bekijk nu onze trajecten en actuele vacatures en wie weet zien we u binnenkort!

Positieve ervaringen

“StraidAhead is voor ons de partij met betrekking tot re-integratietrajecten! Onze ervaringen met diverse medewerkers in het 2e spoor zijn zeer positief. De persoonlijke aandacht voor de medewerkers en de begeleiding en opvang die ze krijgen, maken voor hen hierin het verschil. StraidAhead informeert de medewerkers en nemen hierin, met enige regelmaat en in positieve zin, zelfs moeilijke boodschappen voor hun rekening. De werkgever wordt goed geïnformeerd, ontlast en betrokken bij de re-integratie en wordt geholpen met het compleet maken van de verzuimdossiers. Tevens is het in deze lastige tijd gelukt om een passende re-integratieplaats te vinden. Kortom: ondanks de moeilijke fase en onzekerheid richting de toekomst in dergelijke trajecten zijn zowel de medewerker als Koning & Hartman zeer tevreden!”

Joop Meeuwissen, Koning & Hartman Network Services

 

“StraidAhead adviseert, ondersteunt en denkt kritisch mee in organisatievraagstukken met betrekking tot instroom, verzuimbegeleiding en doorstroom (outplacement) van medewerkers binnen onze organisatie. Op een zeer authentieke wijze stellen Anja en Astrid zich onafhankelijk, maar zeer betrokken op en zorgen ervoor dat zowel het belang van de kandidaat / medewerker als dat van de organisatie aan bod komt. Door hun ondernemingszin en netwerk zijn zij in staat om snel te schakelen en in te spelen op de uitdagingen die aan de orde komen. Vakkennis, flexibiliteit, open en concrete communicatie zijn kernwoorden die hun werkwijze typeren.”

Helen Batenburg, MAN Nederland Dealer b.v. & MAN Truck & Bus b.v.

 

 “StraidAhead  heeft een aantal uitstekende kandidaten geleverd voor moeilijk vervulbare functies voor onze organisatie. Door de deskundigheid zijn ze in staat om steeds de goede match voor organisatie en kandidaat te vinden. De werkwijze is zeer plezierig; duidelijke afspraken, heldere terugkoppelingen en ook na plaatsing van een kandidaat onderhouden ze contact.”

Carina Vos, BOSAL Nederland


“StraidAhead heeft ons goed en professioneel begeleid in het proces en papierwerk met een zieke medewerker en het UWV. Onze medewerker heeft veel steun en begeleiding mogen ontvangen. StraidAhead is er voor de werknemer maar ook voor de werkgever. Door hun kennis en ondersteuning hebben we alles op een goede en nette manier af kunnen sluiten en zijn we niet verdwaald geraakt in de papierwinkel die hierbij komt kijken. Bedankt hiervoor.”

Ingrid van Huuksloot, Gutteling B.V.

 

“StraidAhead beschikt over een grote schat aan kennis en ervaring die zowel werkgever en werknemer ten goede komt.”

Bea Zieleman, Weerschild Werkt B.V.

 

“StraidAhead is voor ons het bureau om medewerkers te helpen bij re-integratie. Zij werken conform wet- en regelgeving op een no-nonsens manier wat aansluit bij onze organisatie. De medewerker weet ook waar hij of zij aan toe is en komen hierdoor tot een gewenst resultaat.”

Rien van Mourik, Jos Scholman B.V.

 

“Professioneel, kennis van de markt, resultaatgericht, gemotiveerd, meedenkers en vasthoudend.”

Ton Zwartjens, Terberg Group B.V.

 

“StraidAhead heeft voor ons een vacature ingevuld. Dat is op een prettige manier verlopen en zou ik in de toekomst zo weer doen. Bij besprekingen stellen zij de juiste vragen en de aanpak is helder en nuchter.”

Geertje Dantuma, de Notarissen

“StraidAhead, ons re-integratiebedrijf. Betrokken bij vraagstelling werkgever, persoonlijke aandacht voor werknemer.”

Leo de Lange, Bouwbedrijf van Rooijen-Balk B.V.