Terugblik 2020


2020, voor iedereen een jaar met uitdagingen; afstand bewaren, videobellen, thuiswerken, handen wassen, desinfecteren en mondkapjes….  Ons ‘gewone‘ leven wordt overschaduwd door maatregelen en heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe werkelijkheid.

Wat zal het nieuwe jaar ons brengen? We beginnen bijna te wennen aan de ingevoerde maatregelen en we kijken uit naar versoepelingen zodat we weer kunnen genieten van alle vrijheden waar we als mens zo gelukkig van worden.

2021 zal ongetwijfeld nog een jaar worden waarin we nog veel thuis of op afstand blijven werken waardoor aandacht voor de medewerkers belangrijker is dan ooit!

  • Aandacht voor de medewerker die al maanden thuis aan het werk is…. hoe zorg je ervoor dat je plezier blijft houden in je werk en dat je gemotiveerd blijft?
  • Aandacht voor de teamspirit en de nieuwe manier van samenwerken, hoe houden we oog voor elkaar en het efficiënt en effectief communiceren en samenwerken?
  • Aandacht voor de zieke medewerker, voor wie het nog lastiger is om in contact te blijven met de buitenwereld, om werkzaamheden te vinden welke passen bij het ziek zijn of de blijvende beperkingen.
  • Aandacht voor de vele medewerkers die hun baan al zijn verloren of gaan verliezen in de komende maanden….

Ondanks de pandemie hebben wij dit jaar een sprong in het diepe gewaagd, een spannende maar vooral leuke tijd. Onze verhuizing naar een eigen locatie in de historische binnenstad in Vianen voelt als thuiskomen, een heerlijke warme jas!

Al bijna 18 jaar ondersteunen wij onze opdrachtgevers en onze cliënten bij diverse HR-gerelateerde vraagstukken; we kunnen inmiddels een dik boek vullen met verhalen en anekdotes (wie weet doen we dat ooit nog eens).

Ervaring, stabiliteit, rust, beweging, bewustwording, sturing… wij gaan altijd op zoek naar praktische en realistische oplossingen en we zijn trots op de resultaten die we ook dit jaar weer hebben bereikt!

Omdat we zelf ook altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen gaan wij per 1 januari 2021 onze werving & selectie activiteiten uitbreiden met een specialisatie, het bemiddelen van HR professionals.

Op zoek naar een HR professional of ben je zelf toe aan een volgende stap, aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zorgen voor de juiste match in 2021!

Wij wensen iedereen, ondanks de maatregelen,

Fijne Feestdagen en een gezond en succesvol 2021!