Tijdelijke maatregelen StraidAhead in verband met het Covid-19 virus


Niemand heeft dit eerder meegemaakt. Een pandemie die wereldwijd op vele plaatsen het dagelijks leven tot stilstand brengt… Bij StraidAhead proberen we zo goed mogelijk om te gaan met deze hele bijzondere omstandigheden. Ook wij nemen de instructies van de overheid om de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan serieus. De gezondheid van onze klanten, kandidaten en medewerkers is topprioriteit. Daarom nemen wij alle mogelijke maatregelen om de verspreiding een halt toe te roepen en de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom werken wij vanuit onze “home office” en voeren wij uitsluitend nog gesprekken via de telefoon. Op deze proberen wij alle activiteiten zoveel mogelijk voort te zetten op een voor iedereen veilige manier.

Zoals jullie weten, geloven we bij StraidAhead dat persoonlijke, individuele aandacht van een professionele coach, ter plekke bij ons op kantoor, de beste resultaten oplevert. Door de Covid-19 crisis moeten we echter tijdelijk onze werkwijze aanpassen. Dat komt omdat veel van onze cliënten kwetsbaar zijn, gezondheidsproblemen hebben en moeten reizen om bij ons te komen. Natuurlijk gaat de bescherming van hun gezondheid dan voor alles. Daarom zullen we de komende periode tijdelijk onze coaching telefonisch uitvoeren vanuit onze “home office”. Alle trajecten en modules lopen wel volledig conform planning door, terwijl door de “aanpak op afstand” mogelijke blootstelling aan het Covid-19 virus tot een minimum wordt beperkt. Doordat alle afspraken doorgaan en worden gedragen door onze krachtige thuisopdrachten blijft zowel de inhoud als de kwaliteit van de begeleiding zoals jullie van ons gewend zijn.

Op dit moment is voor iedereen onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn van deze Corona crisis en hoe lang het gaat duren. We raden werkgevers daarom aan om, zeker daar waar er een wettelijk kader is (Re-integratie Spoor 2), medewerkers zonder vertraging aan te blijven melden. Wacht niet af en probeer re-integratie en begeleiding op het gebied van werk, gewoon op gang te houden. Met de maatregelen die we bij StraidAhead getroffen hebben, kan begeleiding op afstand direct worden opgestart. Medewerkers die zelf thuis werken of in quarantaine zitten, kunnen op afstand en veilig thuis worden begeleid. Inhoudelijk loopt alles bij ons zoals altijd. Wij staan als altijd met plezier, toewijding en passie klaar om mensen te begeleiden naar een volgende stap in hun loopbaan.

We begrijpen dat er op HR-gebied veel speelt in deze tijd en dat onzekerheid veel onrust kan veroorzaken. Onze diensten en expertise zetten wij graag in om iedereen ook in dit proces te ondersteunen. 

Mochten er vragen zijn of anderszins, altijd welkom. Wij zijn als volgt te bereiken:

Astrid de Lange          06-46040370  astriddelange@straidahead.nl

Anja Buitink                06-51606708 anjabuitink@straidahead.nl

Algemeen                   085-8001050 info@straidahead.nl

Wij bedanken iedereen voor begrip en medewerking!