Vacature, Projectleider Bouw


Onze opdrachtgever is gevestigd in midden Nederland. 

Het bedrijf is gespecialiseerd in het slopen en het bouwen met duurzaam hergebruikte afvalstoffen. De focus binnen de organisatie ligt op hoe zo zuinig mogelijk met onze aarde om te gaan. 

Heb jij de visie, daadkracht en besluitvaardigheid die nodig zijn om complexe projecten te leiden? Ben je een aanpakker en heb je organisatietalent gecombineerd met een vlotte babbel? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven! 

Samen met de directie bepaal je het plan van aanpak. Je geeft richting aan de werkwijze, de inzet van mensen en middelen, de inkoop, de onderaannemers, de planning en de aan- en afvoer van materialen vóór, tijdens en na een project. Verder verzorg je de werkvoorbereiding zodanig dat die aan de VGM-regels voldoet en dat het werk efficiënt wordt opgestart. Je informeert het team en draagt zorg voor de projectadministratie, de inkoop en het meer- en minderwerk. Je ziet toe op de voortgang van projecten en houdt de begroting en kosten scherp in de gaten. 

Resumerend, jij bent in deze functie de verbindende schakel voor het begeleiden en realiseren van bouwkundige projecten op het gebied van renovatie-, ombouw en nieuwbouw.

Je beschikt minimaal over relevante aantoonbare werkervaring in de bouw.

Daarnaast ben je stressbestendig, representatief en heb je een flexibele werkhouding.

Interesse?

Neem contact met ons op via info@straidahead.nl of 085-8001050.