Werkgevers let op!


De inspanningsverplichtingen bij verzuim lopen gewoon door….

Op dit moment is voor iedereen onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn van deze Corona crisis en hoe lang het gaat duren. Het UWV geeft aan dat de werkgever en de werknemer creatief moeten zijn met re-integratieverplichtingen; vooral kijken naar wat er WEL kan…. Meer details op de site van het UWV.

We raden werkgevers daarom aan om medewerkers zonder vertraging aan te blijven melden. Wacht niet af en probeer re-integratie en begeleiding op het gebied van werk, gewoon op gang te houden.

Bij StraidAhead proberen we zo goed mogelijk om te gaan met deze hele bijzondere omstandigheden. Wij werken vanuit onze “home office” en voeren uitsluitend nog gesprekken per (video)telefoon; de gezondheid van onze klanten, kandidaten en medewerkers is topprioriteit. Alle trajecten en lopen conform planning door, terwijl door de “aanpak op afstand” mogelijke blootstelling aan het Covid-19 virus tot een minimum wordt beperkt. Doordat alle afspraken doorgaan en worden gedragen door onze krachtige thuisopdrachten blijft zowel de inhoud als de kwaliteit van de begeleiding zoals jullie van ons gewend zijn.

Wij blijven re-integratietrajecten graag van jullie overnemen. Met de maatregelen die we bij StraidAhead getroffen hebben, kan begeleiding op afstand direct worden opgestart. Inhoudelijk loopt alles bij ons zoals altijd.

We begrijpen dat er op HR-gebied veel speelt in deze tijd en dat onzekerheid veel onrust kan veroorzaken. Onze diensten en expertise zetten wij graag in om iedereen ook in dit proces te ondersteunen. 

Mochten er vragen zijn of anderszins, altijd welkom. Wij zijn als volgt te bereiken:

Astrid de Lange          06-46040370  astriddelange@straidahead.nl

Anja Buitink                06-51606708 anjabuitink@straidahead.nl

Algemeen                   085-8001050 info@straidahead.nl

Wij wensen iedereen gezondheid en succes toe in deze uitdagende tijd en wij bedanken iedereen voor begrip en medewerking!