Recruitment


De juiste medewerker op de juiste werkplek, niet alleen passend op papier maar vooral ook binnen het team en de bedrijfscultuur.

Dat is waar het bij recruitment om gaat.

Op carrière management gebied heeft StraidAhead zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot specialist in het invullen van vacatures.

Het interesseren van gekwalificeerd personeel vereist een professionele en specifieke arbeidsmarktcommunicatie. Onze gerichte aanpak, praktische adviezen en een uitgebreide mix aan wervingsinstrumenten helpen talenten tcv rode pene overtuigen dat ze bij uw bedrijf goed zitten! Wij bemiddelen kandidaten vanaf MBO+/HBO niveau voor management, commerciële, technische, financiële, marketing, communicatie, ICT en ondersteunende functies.

StraidAhead werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Elke vacature die bij ons binnenkomt nemen wij persoonlijk met onze opdrachtgever door. Zo kunnen wij specifieke wensen en functie-eisen afstemmen en een compleet wervingsprofiel opstellen. Geen enkele opdracht is hetzelfde, daarom is elk traject voor ons maatwerk. In onderling overleg met onze opdrachtgever wordt er een projectplan inclusief tijdsplanning opgesteld.

 

Selecteren is een vak apart, naast kennis en ervaring spelen andere, vaak lastiger te beoordelen, aspecten een belangrijke rol. Persoonlijke eigenschappen van de aan te stellen nieuwe medewerker zijn cruciaal om te bepalen of hij/zij ook in de nieuwe werkomgeving goed zal functioneren. Daarom wordt door StraidAhead extra aandacht aan dit aspect besteed in de selectieprocedure. recruitmentpop

Onze kandidaten worden uitvoerig door onze consultants gescreend. In eerste instantie tijdens een telefonisch interview en vervolgens tijdens een uitgebreid persoonlijk intakegesprek. Tijdens deze kennismaking worden opleiding, werkervaring, kwaliteiten, competenties en persoonlijke wensen en ambities van de kandidaat doorgenomen. Alleen passende en goed voorbereide kandidaten, die matchen met het wervingsprofiel, worden door ons aangeboden bij de opdrachtgever zodat er een win-win situatie ontstaat voor alle partijen.

Actuele vacatures