TRAININGEN


Talent versterken

Onderstaande trainingen worden door ons inhouse gefaciliteerd, in kleine groepen, volgens de richtlijnen van het RIVM.

Sollicitatietraining, een training van één dag. De ochtend wordt besteed aan het alle zaken die te maken hebben met solliciteren zoals voorwaarden waaraan een representatief CV en een goed leesbare motivatiebrief moeten voldoen, maar ook hoe de cursist online de beste eerste indruk kan achterlaten! De middag wordt besteed aan de persoonlijke presentatie van de cursist en het oefenen van de gespreksvaardigheden. Vooraf wordt aan de cursist gevraagd om online te solliciteren naar een voorbeeld vacature met een CV en een gerichte motivatiebrief. Daarnaast zal de cursist vooraf een sollicitatiegesprek voorbereiden.

Drijfverenanalyse, zorgt voor inzicht in individuele drijfveren en maakt zichtbaar hoe de deelnemer kennis en competenties inzet. Het profiel wordt zowel op papier als via de app inclusief een uitgebreide toelichting aangereikt (kleurenprofiel uitgebeeld in vier herkenbare graphics: allergie, energiebalans en functioneren onder druk).

Drijfverenanalyse voor teams, een teamprofiel geeft inzicht in de drijfveren van een team en is een optelsom van meerdere individuele profielen. Hierdoor wordt duidelijk wat de krachten en valkuilen van het team zijn, wat het team motiveert of energie kost. Met dit inzicht in ieders plussen en minnen is het mogelijk om de teamperformance te verbeteren en de energie in een team te vergroten.

Overzicht overige trainingen:

  • Computervaardigheden (basis)
  • Langzame lezers & schrijvers (basis en vervolg)
  • Introductie social media