TRAININGEN


Talent versterken

Onderstaande trainingen worden door ons inhouse op onze locatie in Vianen gefaciliteerd. Wij werken uitsluitend met kleine groepen en gecertificeerde trainers.

Drijfverenanalyse, zorgt voorinzicht in individuele drijfveren en maakt zichtbaar hoe de deelnemer kennis en competenties inzet. Het profiel wordt zowel op papier als via de app inclusief een uitgebreide toelichting aangereikt (kleurenprofiel uitgebeeld in vier herkenbare graphics: allergie, energiebalans en functioneren onder druk).

Drijfverenanalyse voor teams, een teamprofiel geeft inzicht in de drijfveren van een team en is een optelsom van meerdere individuele profielen. Hierdoor wordt duidelijk wat de krachten en valkuilen van het team zijn, wat het team motiveert of energie kost. Met dit inzicht in ieders plussen en minnen is het mogelijk om de teamperformance te verbeteren en de energie in een team te vergroten.

Solliciteren wordt socialiteren

Met onze sollicitatietraining zorgen we ervoor dat de medewerker klaar is voor een nieuwe baan. Een eerste indruk maak je maar één keer en een goede voorbereiding helpt om de juiste indruk achter te laten.

Computervaardigheden (basis)

Na afloop is de deelnemer in staat om bestanden op de computer op te zoeken en te verwijderen, om een brief in Word te typen, om een e-mailadres aan te maken, om met Outlook een e-mail op te stellen en te versturen.

Introductie social media

Na afloop beschikt de deelnemer over een representatief LinkedIn profiel, kent de deelnemer de mogelijkheden van alle sociale netwerken en bovenal heeft de deelnemer inzicht in de voor- en nadelen van Social Media!

Persoonlijke ontwikkeling

Na afloop is de deelnemer zelfverzekerder en in staat om zichzelf beter te profileren. Deze training draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling en leert de deelnemer om beter te functioneren binnen de organisatie.

Training langzame lezers & schrijvers (basis)

Tijdens de training Langzame Lezers & Schrijvers leert de deelnemer de basis van de Nederlandse taal, het alfabet en de getallen en een opbouw naar een woordenschat van de 100 meest gebruikte woorden. Na afloop is de deelnemer in staat om in de basis in het Nederlands te spreken en te rekenen. 

Training langzame lezers & schrijvers (vervolg)

Om deel te kunnen nemen aan deze training moet de deelnemer beschikken over de basiskennis van de Nederlandse taal, het alfabet en de getallen en minimaal een woordenschat van de 100 meest gebruikte woorden. Tijdens deze training zal de basiswoordenschat vergroot worden naar de 150 meest gebruikte woorden binnen de Nederlandse taal en zal oefenen in de praktijk centraal staan. Uiteindelijk zal de training tijdens het 6e dagdeel worden afgesloten met een dictee. Na afloop is de deelnemer in staat om vloeiend in het Nederlands te spreken en te rekenen. 

Verder bieden wij ter ondersteuning onderstaande testen:

  • Beroepskeuze      
  • Competenties
  • Werkwaarden
  • Management   
  • Marketing & sales potentieel
  • IQ
  • Persoonlijkheid