Talentmanagement


Talentmanagement zorgt voor het binden en verbinden van talenten. 

Van facilitator naar volwaardig business partner!

 

 

Hoe bindt u dat nieuwe talent aan uw onderneming?

Hoe enthousiasmeert u talentvolle medewerkers voor uw onderneming?

Wat drijft uw medewerkers en wat geeft hen energie?

Hoe zet u uw medewerkers in hun kracht zodat zij optimaal blijven presteren?

 

‘Talent’ is een unieke combinatie van karakter, competentie, initiatief en energie.
Medewerkers bepalen voor een belangrijk deel het succes en de kwaliteit van de onderneming. Zonder talent binnen uw onderneming is het lastig succesvol ondernemen!
Aandacht voor de meetbare succesfactoren zoals doelstellingen en competenties, de zogenaamde “harde” criteria is vaak goed geregeld.
Aandacht voor de drijfveren en gedrag van medewerkers, de “ zachte” criteria staat bij sommige bedrijven minder hoog op de actielijst.
Juist die factoren zijn bepalend voor het succes van de onderneming.

StraidAhead werkt met het instrument Management Drives om deze zachte criteria niet alleen inzichtelijk maar ook bespreekbaar te maken.

Vanuit een volstrekt nieuwe invalshoek begeleiden onze gecertificeerde trainers organisaties en medewerkers bij het inzichtelijk maken van bestaande of mogelijk toekomstige uitdagingen.
Verkregen informatie wordt op een overzichtelijke en transparante manier aan alle betrokkenen gepresenteerd in de vorm van zowel individuele als groepsprofielen.
Deze profielen vormen de basis voor een ontwikkelplan op maat met als gevolg dat doelen van zowel de onderneming als de medewerkers samenkomen en hierdoor ontstaat voor iedereen een “ win – win “ situatie namelijk vooruitgang, groei en meer rendement.