Wie zijn wij


StraidAhead B.V. is in 2003 in Vianen opgericht door Astrid de Lange  en samen met Anja Buitink  is het bedrijf uitgebouwd tot een full-service bureau met ervaring op het gebied van carrière management en re-integratie.

 

Astrid-de-LangeAnja-Buitink-1-300x300

 

StraidAhead is gevestigd in Nieuwegein en dat is niet zonder reden; Nieuwegein is goed bereikbaar voor zowel de opdrachtgevers als de cliënten vanwege de centrale ligging. De afgelopen jaren hebben wij voor grote en kleine organisaties gewerkt, zowel in de profit als de non-profit sector en hebben wij meer dan 500 cliënten begeleid. Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid hebben wij partners geselecteerd waarmee wij intensief samenwerken. Iedere partij werkt vanuit zijn of haar deskundigheid en expertise en samen bundelen wij onze krachten om opdrachtgevers nog beter en breder van dienst te kunnen zijn.

Vaak wordt ons gevraagd waarom we voor de bedrijfsnaam StraidAhead hebben gekozen. De betekenis van het woord straight in het Engels sluit naadloos aan bij alles waar StraidAhead voor staat, namelijk eerlijk, integer en direct.

logo
De naam StraidAhead is in het logo in kapitalen geschreven, als symbool voor de daadkrachtige manier waarop wij werken.
De “A” is in de huidige bedrijfsnaam in het woord Ahead weergegeven in de vorm van drie pijlen.

De drie pijlen staan symbool voor de kernactiviteiten van StraidAhead namelijk instroom (recruitment), doorstroom (loopbaanadvies) en uitstroom (outplacement).


De kleuren die wij gebruiken in het logo zijn ook bewust gekozen: de witte kleur staat voor helder, duidelijk, integer, eerlijk, direct, open; de zwarte kleur staat voor zakelijk, kwaliteit, afspraak is afspraak; de rode kleur staat voor ondernemend, praktisch, logisch, snel.

En “last but not least” de rollercoaster! De afbeelding van een rollercoaster is onlosmakelijk verbonden met ons bedrijf. Alle cliënten die bij ons een traject volgen geven allemaal aan dat zij het traject als een rit in een achtbaan hebben ervaren!