Recruitment


Nieuw talent vinden en binden

Op talentmanagement gebied heeft StraidAhead zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot specialist. Wij kijken met een frisse en onafhankelijke blik naar de organisatie waardoor de kans op bedrijfsblindheid wordt uitgesloten.

Het interesseren van gekwalificeerd personeel vereist een professionele en specifieke arbeidsmarktcommunicatie. Onze gerichte aanpak, praktische adviezen en een uitgebreide mix aan wervingsinstrumenten helpen talenten tcv rode pene overtuigen dat ze bij uw bedrijf goed zitten. Geen enkele opdracht is hetzelfde, daarom is elk traject voor ons maatwerk. Selecteren is een vak apart, naast kennis en ervaring spelen andere, vaak lastiger te beoordelen, aspecten een belangrijke rol. Persoonlijke eigenschappen van de aan te stellen nieuwe medewerker zijn cruciaal om te bepalen of hij/zij ook in de nieuwe werkomgeving goed zal functioneren. Daarom wordt door StraidAhead extra aandacht aan dit aspect besteed in de selectieprocedure. Desgewenst kan het inzetten van een drijfveren analyse onderdeel uitmaken van de wervingsprocedure.recruitmentpop

Onze kandidaten worden uitvoerig door onze consultants gescreend en geïnterviewd. In eerste instantie tijdens een telefonisch interview en vervolgens tijdens een uitgebreid persoonlijk intakegesprek. Tijdens deze kennismaking worden opleiding, werkervaring, kwaliteiten, competenties en persoonlijke wensen en ambities van de kandidaat doorgenomen. Alleen passende en goed voorbereide kandidaten, die matchen met het wervingsprofiel, worden door ons aangeboden bij de opdrachtgever zodat er een win-win situatie ontstaat voor alle partijen.

 

Actueel overzicht vacatures

StraidAhead houdt zich aan de NVP sollicitatiecode