Loopbaanadvies


Net als ieder mens is ook elke loopbaan uniek

Loopbaanadvies is de manier om zelf de regie in je loopbaan te bepalen en vast te houden. Daarom begeleiden onze loopbaanadviseurs iedereen die behoefte heeft aan dat beetje extra steun om weer vol enthousiasme en motivatie vooruit te kunnen. Samen met de loopbaanadviseur ga je op zoek naar het antwoord op jouw loopbaanvraag en daarna maak je een plan van aanpak om jouw volgende stap in je carrière concreet te kunnen maken.

Bij StraidAhead staat een individuele, persoonlijke en praktische aanpak centraal. Wij werken alleen met maatwerktrajecten en volgens de biografische methodiek (Hoogendijk).

padkiezen

Een loopbaanadviestraject begint met een inventarisatie van de persoonlijke wensen, kansen en mogelijkheden. Opleiding en werkervaring dienen als vertrekpunt en tijdens het traject zullen er stap voor stap antwoorden worden gevonden op actuele vragen: “wie ben ik?”, “wat kan ik?” en “wat wil ik?”. Alle antwoorden worden verzameld en weergegeven in een rapportage.

De uitkomst van een loopbaanadviestraject maakt je weer regisseur van je eigen loopbaan. StraidAhead is aangesloten bij de OVAL; onze loopbaanadviseurs volgen de gedragscode van deze branche organisatie.